FuRKann 9.Seviye Üye
Mesaj Sayısı : 349 Kent Puanı : 55015882 Rep puanı : 90 Rep Gücü : Kayıt tarihi : 09/09/10
| Konu: ||- ııpasaıı - edana & ionia|| Cuma Eyl. 10, 2010 3:23 pm | |
| >>>[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]<<<
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
EDANA & İONİA Kurucu Aile'sinde Bulunduğum ve Edana Ardından İonia Da Varlığını Sürdüren Ve Bir Çok Knight OnLine Oyuncusu Tarafından Tanınan&Sevilen
[b]IIPASAII Clanımızın Resimleri Linkdedir. [size=7]Kardeşliğin IIPASAII'sıyız... Emeğin IIPASAII'sıyız... Dürüstlüğün IIPASAII'sıyız... Alemin IIPASAII'sıyız...
***Knight Online'nin*** _ IIPASAII'sıyız _Not:foto lar çok tu oyüzden site kasmaması için sayfa link i koydum.[/size][/b] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son FuRKann tarafından Cuma Eyl. 10, 2010 3:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
FuRKann 9.Seviye Üye
Mesaj Sayısı : 349 Kent Puanı : 55015882 Rep puanı : 90 Rep Gücü : Kayıt tarihi : 09/09/10
| Konu: Geri: ||- ııpasaıı - edana & ionia|| Cuma Eyl. 10, 2010 3:31 pm | |
| [/quote][/code][/code][/code]ARKADAŞLAR YAZI KUCUK GOZUKTUGU ICIN BURDAN PAYLAŞIYORUM ..! >>>[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]<<<[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]EDANA & İONİA Kurucu Aile'sinde Bulunduğum ve Edana Ardından İonia Da Varlığını Sürdüren Ve Bir Çok Knight OnLine Oyuncusu Tarafından Tanınan&Sevilen IIPASAII Clanımızın Resimleri Linkdedir. Kardeşliğin IIPASAII'sıyız... Emeğin IIPASAII'sıyız... Dürüstlüğün IIPASAII'sıyız... Alemin IIPASAII'sıyız...
***Knight Online'nin*** _ IIPASAII'sıyız _Not:foto lar çok tu oyüzden site kasmaması için sayfa link i koydum. | |
|