pisiko1452 7. Seviye Üye
Mesaj Sayısı : 73 Kent Puanı : 52015120 Rep puanı : 70 Rep Gücü : Doğum tarihi : 02/03/93 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 31 Nerden : nereye
| Konu: BlueScreen (Mavi Ekran)Sorununa Çözüm ! Ptsi Ağus. 30, 2010 6:57 pm | |
| Öncelikle bu konunun; K2 Yetkilileri tarafından bu sorun giderilene kadar sabit yapılmasını arz ediyorum...
Size sorunun neyden kaynaklandığıyla ilgili kafa karıştırıcı ve uzun bir yazı sunmayacağım.Bunun aksine kısa ve basit bir çözüm yolu sunacağım.
MAVİ EKRAN SORUNU İÇİN ! (Windows Vista ve Windows 7 için !)
Beyler bunu çok iyi okuyun : KnightOnLine.exe ve Launcher.exe ye sağ tıklayıp "uyumluluk sorunu giderme" ye tıklıyoruz, daha sonra gelen ekranlarda sırasıyla
1. "Sorun giderme programı"na tıklayın 2. "Program windosun eski sürümlerinde çalışıyordu anca şu anda yüklenmiyor veya çalışmıyor"a tıklayın 3. Gelen listede "Windows XP (Service Pack 2)" yi seçin 4. "Programı Başlat..." a tıklayın program başladıktan sonra kapatın ve ileri tıklayın 5. Gelen ekranda Ayarları kaydet e tıklayın ardından "Sorun gidericiyi kapat"a tıklayın. Hayırlı olsun sorununuz hallolmuştur.
Resim : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tekrar söylüyorum hem KnightOnLine.exe hem Launcher.exe ye bu işlemi yapmalısınız !
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana aynı sorun 1299 Knight OnLine PvP lerindeki Soacs.exe de de var.Aynı yöntemle onuda çözebilirsiniz.
| |
|