Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese
size süper bir hile söyleyeceğim +9 Basma Hilesi
Oyuna Girin karakterinizide seçip girin sonra programı çalıştırın (NOT!!! Framework olmazsa çalışmaz sürümü önemli değil herhangibir framework olsun yoksa çalışmaz !!!) sonra hangi itemi + kaça bascağınızı seçin mesela +8 gümüş kılıç var ordan gümüş kılıcı seçin +9 u işaretleyin an aus var ordanda an ı seçin (resimi yeşil olanı seçin aus ta olabilir tam hatırlamıyorum) hileyi açtıktan sonra demirciden basın +9 a çalışır %100 geçiyor 19 tane +6 ya bambu bastım ard arda hepside geçti. Bu arada +0 itemi +9 yapacaksınız ya direk +9 u seçip ard arda basmayın yanar ! +0 sa +1 i seçin basın +1 se +2 yi seçin basın öyle öyle basın yoksa yanar.
Neyse Çok konuştum
Linki Vereyim:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bir Not DAha indirdiğinizde çalışmayabilir yarım saat 1 saat sonra tekrar indirin olur
indirin ve +9 itemlerle dolaşın (NOT!!! sadece zırh ve silahlara +9 basabiliyorsunuz !!! ve program almanca sözlük açık olsun silahı seçerken işinize yarar. Ve kötü bişey daha var dolunay ı ve kdp yi bulamadım silahlar içinde
neyse +9 barbar basarsınız daha iyi
) Hade İyi Oyunlar !!! Bir Teşekkür Yeter ve lütfen konu sabitlensinnnn ! VE BİR NOT DAHA İNTERNET EXPLORER DEN İNDİRMEYİN ÇALIŞMAZ ! GOOGLE CHROME YADA MOZİLLADAN İNDİRİN !!!! Ve alıntı yapcaksanız Cadenza.k7 den alıntıdır yazın lütfen yoksa haram olsun